Hur kan vi hjälpa dig?
callcenter
Filtrera sökning

Avstånd till…

Avstånd till…
Rensa

Bekvämligheter

Antal stjärnor

Antal stjärnor (0 till 5):

Prisintervall

Prisintervall


Typ av boende

Måltider

Tema


Gästrecensioner

Valuta för pengarna
Gästomdöme
Rekommendationer
0%
|
50%
|
100%
|

BetalningsmetodHem / Tjäna pengar som vår partner genom din webbsida

Tjäna pengar som vår partner genom din webbsida

Såväl företag som privatpersoner kan tjäna pengar som vår samarbetspartner – referral partner. Allt som krävs är att vi placerar Zleeping Hotels widget eller banner på din webbsida. Ett fördelaktigt samarbete för oss båda som ger dig avkastning för varje unik bokning som din sida genererar.

Vill du lista ditt hotell hos Zleeping Hotels? Vänligen maila till commercial@zleepinghotels.com så kontaktar vi dig vidare.

Referral widget för bokningar

Vad innebär referral partner?

Zleeping Hotels erbjuder både företag och privatpersoner med egen blogg eller hemsida möjlighet till samarbete. Samarbetet innebär att Zleeping Hotels förser sina referral partners med möjligheten att länka besökare till Zleeping Hotels och tjäna pengar på de bokningar som detta genererar. En sådan inlänkning är unikt identifierad för varje referral partner och kan placeras på egen hemsida, blogg eller i mail. Vi har färdiga widgets och banners för nedladdning.

Samarbetet är fördelaktigt för båda parter för att genom samverkan få mer avkastning på marknaden. Vi bjuder in både företag, stora som små, och privatpersoner till samarbete.

Hur går det till?

Zleeping Hotels referral partner får tillgång till en personlig Zleeping-portal. Portalen har en egen kontrollpanel som visar antalet bokningar genomförda via den personliga sidan. Du kontrollerar därigenom med lätthet bokningar, inlänkningar och intjänad provision.
Tack vare det nya transparenta systemet kan Zleeping Hotels samarbetspartner alltid veta vad som har sålts och göra anspråk på motsvarande provision. Samarbetspartners kan vara stora och små företag och personer med egen blogg eller hemsida som vill skapa mervärde till sina befintliga erbjudanden.

Vem kan ansöka?

För att bli referral partner krävs att man har en nätbaserad verksamhet (hemsida eller blogg). Detta innebär att nästan vem som helst, efter en mindre analys, med en blogg eller en webbplats börja sälja Zleeping Hotels utbud.

När du registrerat dig och blivit godkänd som vår referral partner får du ett introduktionsmeddelande per mejl. Du kan därefter logga in på din personliga sida och ta del av det material du behöver eller som passar din webbsida och dina besökare.

Det är inga svårigheter att bli vår referral partner. Du fyller bara i vårt ansökningsformulär.

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill veta mer om att bli referral partner.

Vilka är fördelarna?

  • Transparens vad gäller bokningar och trafik - ni har full inblick i försäljningen.
  • Höga vinster - från 10% på försäljningen (- kreditkortskostnader).
  • Möjlighet att göra anspråk på provisionen direkt från det personliga kontot.
  • Inga krav på minimiförsäljning.
  • Inga krav på minimitrafik.
  • Ingen ytterligare investering krävs (vi tillhandahåller de banners som behövs för att börja samarbetet).

Din voucher

Din kundvagn är tom.
Din voucher

Följ oss

Facebook

Twitter

Följ oss
Tel +46 852509593 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.se • www.facebook.com/zleepinghotels.se

Observera att din kundvagn kommer att tömmas kl . De reservationer du gjort kommer att avbokas och annat innehåll i kundvagnen tas bort om du inte gör klart beställningen.

Fortsätt till kassan
Välj språk
Välj valuta