Hur kan vi hjälpa dig?
callcenter
Filtrera sökning

Sevärdheter

Avstånd till… (km)
0
|

.
2.5
|

.
5
|

.
7.5
|

.
10
|
Rensa

Avstånd till…

Avstånd till…
Rensa

Bekvämligheter

Antal stjärnor

Antal stjärnor (0 till 5):

Prisintervall

Prisintervall


Typ av boende

Måltider

Tema


Gästrecensioner

Valuta för pengarna
Gästomdöme
Rekommendationer
0%
|
50%
|
100%
|

BetalningsmetodHem / Gran Canaria

Boka hotell på Gran Canaria

Populära hotell att boka i Gran Canaria

Koka Apartamentos att boka i Gran Canaria
Koka Apartamentos
Lägenhetsanläggningen Koka Apartamentos ligger i centrum av Playa del Inglés och det är inte många meter till köpcentret Metro liksom till flera barer och restauranger. Anläggningen ligger 650 meter från stranden, 850 meter från ett köpcenter, 3,5 kilometer från en golfbana i Maspalomas och 4,5 kilometer från orten San Agustin.
 
Green Field att boka i Gran Canaria
Green Field
Lägenhetshotellet Green Field är en fridfull och modern anläggning i hjärtat av Playa del Inglés, 450 meter från stranden. I omgivningarna finns olika nöjen och det är mycket nära till butiker, taxi, busstrafik och marknad. Personalen är serviceinriktad. Läget är 450 meter från stranden, 900 meter från centrum i Playa del Inglés, 1,5 kilometer från ett köpcenter och 4 kilometer från en golfbana.
 
Blue Star att boka i Gran Canaria
Blue Star
Blue Star är en lägenhetsanläggning byggd i olika nivåer vilket ger extra fin havsutsikt nästan överallt. Den vetter mot sydöst för att få mesta möjliga soltid i alla vinklar och vrår. Blue Star erbjuder lugn miljö för familjer eller grupper av vänner med avkoppling och solbad vid poolerna. Anläggningen ligger 2 kilometer från centrum i Puerto Rico liksom från stranden, 3 kilometer från Puerto Ricos Marina och 6 kilometer från en golfbana.
 
   
Walkirias att boka i Gran Canaria
Walkirias
Hotellet ligger bakom Yumbo Shopping Center, 2 km från Playa del Inglés-stranden.
 
Puerto Plata att boka i Gran Canaria
Puerto Plata
Lägenhetsanläggning belägen i västra delen av Puerto Rico med utsikt ut över havsviken. Det är nära till shopping-centret i Puerto Rico med ett antal lokala butiker, barer och restauranger. Läget är 350 meter från centrum i Puerto Rico, 1 kilometer från stranden, 1,5 kilometer från Puerto Ricos marina och 4,5 kilometer från en golfbana.
 
 
Gäster rekommenderar: 100%

Din voucher

Din kundvagn är tom.
Din voucher

Följ oss

Facebook

Twitter

Följ oss
Tel +46 852509593 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.se • www.facebook.com/zleepinghotels.se

Observera att din kundvagn kommer att tömmas kl . De reservationer du gjort kommer att avbokas och annat innehåll i kundvagnen tas bort om du inte gör klart beställningen.

Fortsätt till kassan
Välj språk
Välj valuta