Hur kan vi hjälpa dig?
callcenter
Filtrera sökning

Avstånd till…

Avstånd till…
Rensa

Bekvämligheter

Antal stjärnor

Antal stjärnor (0 till 5):

Prisintervall

Prisintervall


Typ av boende

Måltider

Tema


Gästrecensioner

Valuta för pengarna
Gästomdöme
Rekommendationer
0%
|
50%
|
100%
|

BetalningsmetodHem / Kundservice

Frequently asked questions (FAQ)

» Jag har en betald bokning med Zleeping Hotels är den säker?
Ja din bokning som är gjord med Zleeping Hotels är 100% säker. Zleeping Hotels är en del av WebJet Limited, ett börsnoterat Australiensistkt bolag samt ett ledande resebolag. Företaget är financiellt startkt och alla våra bokningar är garanterade. Du kan bara printa ut den voucher som är skickad till dig som vanligt och ta med till hotellet.
» Jag har en bokning som inte är betald med Zleeping Hotels, är den säker?
Ja din bokning som är gjord med Zleeping Hotels är 100% säker. Zleeping Hotels är en del av WebJet Limited, ett börsnoterat Australiensistkt bolag samt ett ledande resebolag. Företaget är financiellt startkt och alla våra bokningar är garanterade. När du har betalat din bokning mottager du ett mail med en hotellvoucher, denna skall printas ut och tas med till hotellet. Vouchern är beviset för att du har betalat din bokning.
» Jag har inte betalat för min bokning ännu, hur gör jag det?
Du kan antingen ringa oss på kundservice 0046(0) 8 52509593 måndag till lördag mellan kl 09.00-17.00 så hjälper vi dig med betalning över telefon. Du kan även använda dig av länken i bokningsbekräftelsen för att komma åt din bokning och betala.
» Hur skall jag göra om jag vill ändra eller avboka min bokning med Zleeping Hotels?
Vänligen kontakta kundservice måndag till lördag mellan kl 09.00-17.00 eller maila oss på info@zleepinghotels.com så hjälper vi dig.
» Vem kan jag kontakta på Zleeping Hotels om jag har frågor?
Vänligen kontakta kundservice måndag till lördag mellan kl 09.00-17.00 eller maila oss på info@zleepinghotels.com så hjälper vi dig med de frågor du har.
» Jag har ett VIP konto med Zleeping Dollars, kan jag fortfarande använda dem?
Har du kvar Zleeping Dollars på ditt VIP konto så kan du använda dem fram till 30 November 2016 genom att göra en ny bokning och använda dina Zleeping Dollars. Bokningen kan gälla för år 2017 men den måste bara vara gjord och betald före 30 November 2016. Vill du göra en bokning så måste du kontakta kundservice måndag till lördag mellan kl 09.00-17.00 eller maila oss på info@zleepinghotels.com så hjälper vi dig att göra en ny bokning och använda dina befintliga Zleeping Dollars.

Din voucher

Din kundvagn är tom.
Din voucher

Följ oss

Facebook

Twitter

Följ oss
Tel +46 852509593 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.se • www.facebook.com/zleepinghotels.se

Observera att din kundvagn kommer att tömmas kl . De reservationer du gjort kommer att avbokas och annat innehåll i kundvagnen tas bort om du inte gör klart beställningen.

Fortsätt till kassan
Välj språk
Välj valuta