Filtrera sökning

Avstånd till…

Avstånd till…
Rensa

Bekvämligheter

Antal stjärnor

Antal stjärnor (1 till 5):

Prisintervall

Prisintervall (SEK)


Typ av boende

Måltider

Tema

Gästrecensioner

Valuta för pengarna
Gästomdöme
Rekommendationer
0%
|
50%
|
100%
|

BetalningsmetodHem / Om Braganza

Om Braganza

Braganza logo

Zleeping Hotels ägs av det norska investmentbolaget Braganza. Huvudkontoret är beläget i Oslo och ägs av Per G. Braathen.

Braganza strävar efter att skapa värde genom att vara en aktiv, långsiktig och krävande ägare av sina bolag. Under de senaste 10 åren har Braganza gått från att ha ett brett utbud av finansiella investeringar till fokus på aktivt ägande i ett begränsat antal bolag.

Merparten av Braganzas bolagsportfölj består av investeringar i flygbranschen, turism, fritid och distribution av turistprodukter. Malmö Aviation AB, Dyrepark Kristiansand AS och Ticket Travel Group AB är bolagets största enskilda investeringar. En större andel av Braganzas verksamhet är placerad i Sverige.

Här nedan presenteras ett urval av bolag som ingår i koncernen Braganza:

SunHotels grundades 2001 och är ett internetbaserat hotellbokningsföretag. Bolaget kontrakterar hotell som fokuserar på den nordiska marknaden och erbjuder sina produkter och tjänster i första hand till resebyråer.
Malmö Aviation transporterar cirka en miljon passagerare per år och har utsetts till Sveriges bästa inhemska flygbolag flera år i rad. Företaget har en årlig omsättning på cirka 1,5 miljarder kronor.
Ticket Privatresor AB är en detaljhandelskedja som säljer privatresor från samtliga ledande charter- och researrangörer, kryssningsrederier samt flyg- och hotellbolag. Företaget är den största privatresebyrån i Sverige och andra största privatresebyrån i Norge.
Företaget består av Gotlandsflyg, Kullaflyg, Sundsvallsflyg, Blekingeflyg, Kalmarflyg och Flysmaland. Sverigeflyg har 13% marknadsandelar av den svenska marknaden och en omsättning på 600 miljoner kronor.
JK Safaris är en svensk researrangör specialiserad på resor till Afrika. Främsta destinationer är Kenya, Tanzania, Sydafrika, Botswana och Rwanda. Företaget startades 2007 och förvärvades av Braganza 2011.
Escape Travel är en researrangör som specialiserat sig på skräddarsydda exotiska semesterresor runt om i världen för individuella resenärer och grupper. Tjänster erbjuds via separata bolag i Norge och Sverige, som båda verkar under Escape Travels varumärke.
Ticket.com strävar efter att bygga en personlig webbplats för biljettförsäljningsservice. Företaget fokuserar på biljetter till musik, teater, komedi och festivaler. Ticket.com är baserat i London/Storbritannien.
Efter en blygsam början över 40 år sedan har Kristiansand Dyrepark (Kristiansand Zoo and Amusement Park) utvecklats till den största och främsta nöjesparken i Norge. Under 2010 lockade parken närmare 760 000 besökare och genererade rekordhöga nivåer av både försäljning och vinst.
Scandinavian Cruise Center är marknadsledande researrangör för kryssningar i Danmark. Företaget startade sin verksamhet 1991 som en av de första att skräddarsy kryssningsresor över hela världen. Målgrupperna är enskilda semesterfirare och grupper.
Stay.com lanserades 2010 och har som mål att bli en global aktör inom hotellbokning och resetjänster. Stay.com ingick i Time Magazines årliga lista över de 50 mest intressanta nya webbplatserna i världen under 2010.
Arken Zoo är en franchisekedja av djuraffärer i Sverige och Norge som erbjuder husdjur, djurfoder och ett stort utbud av tillbehör och utrustning. Arken Zoo grundades 1987 och har nu mer än 4 miljoner besökare till sina butiker varje år.

Din voucher

Din kundvagn är tom.
Din voucher

Följ oss

Guest of Honor

Facebook

Twitter

Följ oss
Tel +46 852509593 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.se • www.facebook.com/zleepinghotels.se

Observera att din kundvagn kommer att tömmas kl . De reservationer du gjort kommer att avbokas och annat innehåll i kundvagnen tas bort om du inte gör klart beställningen.

Fortsätt till kassan
Välj språk
Välj valuta