Hur kan vi hjälpa dig?
callcenter
Filtrera sökning

Avstånd till…

Avstånd till…
Rensa

Bekvämligheter

Antal stjärnor

Antal stjärnor (0 till 5):

Prisintervall

Prisintervall


Typ av boende

Måltider

Tema


Gästrecensioner

Valuta för pengarna
Gästomdöme
Rekommendationer
0%
|
50%
|
100%
|

BetalningsmetodHem / Om oss

Om oss

Precis som historiens upptäcktsresande vill jag ta ut min egen kurs. James Cook, Christopher Columbus och Marco Polo hade oavsett utgång på sina respektive expeditioner ett gemensamt - de stakade själva ut sin egen färdväg och förverkligade en dröm. Jag vill ha möjligheten att förverkliga min dröm, och min dröm är unik. Den tillhör min värld och kan inte paketeras av någon annan än mig själv. I min värld avgör jag hur min drömvistelse ser ut, det är jag som kartlägger mina upplevelser. Och jag vill ha fria händer att uppleva vad jag vill - runt hela min värld.

Young happy couple

Så föddes idén – gästen i fokus

Precis så här tänkte vi när vi skapade Zleeping Hotels – utifrån gästens perspektiv. Zleeping Hotels erbjuder någonting helt nytt och unikt. Vi finns till för dig som vill staka ut din egen personliga resa. Genom vår bokningsportal bestämmer du själv och bokar med lätthet boenden belägna utefter just din resrutt, dina önskemål och planer.

Genom Zleeping Hotels får du möjlighet att:

  • Välja och boka mellan över 38 000 hotell på mer än 1500 destinationer i över 120 länder.

  • Boka boenden efter din egen personliga resplan och skräddarsy en helhetslösning för din drömvistelse.

  • Boka vårt unika avbeställningskydd.

  • Boka transfer tur och retur hotellet/flygplatsen.

  • Boka dygnet runt – vår bokningsportal har alltid öppet.

  • Få tillgång till andras recensioner i ZleepAdvisor, söka efter omdömen kring det specifika hotell du är intresserad av och dela med dig av dina erfarenheter runt om i världen genom att recensera hotellvistelser.

  • Tjäna Zleeping Dollars genom att boka hotell. Ju fler Zleeping Dollars, desto billigare bokningar och fler erbjudanden.


  • Resa i tryggheten av Zleeping Hotels support och service världen över.

Specialister på hotell och upplevelser

Zleeping Hotels besitter en exceptionell specialistkompetens inom företaget genom en mångårig samlad erfarenhet i branschen. Utan att tappa kvalitet i något led erbjuder vi ett heltäckande utbud genom hotell, upplevelser och oförglömliga minnen under dina vistelser. Vi är dessutom ständigt våra gäster nära till hands för support och service, världen över.

Personlig service är en del av vår kultur

Personlig service är integrerat i Zleeping Hotels kultur. Kärnan i Zleeping Hotels verksamhet är att ta fullt ansvar för att varje enskild kund skall känna sig trygg under hela sitt samröre med oss som företag, från bokning till hemkomst. Vår intention är att Zleeping Hotels skall vara ett levande, dynamiskt företag där vi tillsammans med våra kunder skapar och utformar den bästa möjliga verksamheten utifrån både kundens och företagets synvinkel. Vårt mål är att föra en konstant dialog med våra kunder, en dialog som kontinuerligt förändrar och förbättrar vår organisation utifrån våra kunders behov och önskemål.

Gästen ska känna sig trygg genom att boka via oss. Efter genomförd bokning kan gästen lita på att få sina planer infriade och att vi under hela vistelsen finns till hands för personlig service.

Zleeping Hotels tillhör WebJet

Din voucher

Din kundvagn är tom.
Din voucher

Följ oss

Facebook

Twitter

Följ oss
Tel +46 852509593 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.se • www.facebook.com/zleepinghotels.se

Observera att din kundvagn kommer att tömmas kl . De reservationer du gjort kommer att avbokas och annat innehåll i kundvagnen tas bort om du inte gör klart beställningen.

Fortsätt till kassan
Välj språk
Välj valuta