Hur kan vi hjälpa dig?
callcenter
Filtrera sökning

Avstånd till…

Avstånd till…
Rensa

Bekvämligheter

Antal stjärnor

Antal stjärnor (0 till 5):

Prisintervall

Prisintervall


Typ av boende

Måltider

Tema


Gästrecensioner

Valuta för pengarna
Gästomdöme
Rekommendationer
0%
|
50%
|
100%
|

BetalningsmetodHem / Avtalsvillkor

Avtalsvillkor

 

1. Alla avbokningar måste göras på Zleeping Hotels webbplats med angivande av bokningsnummer och den e-mailadress som användes vid bokningen, alternativt uppgifter om det konto som användes för att göra bokningen.

”Zuperdeal” är ett rum eller en lägenhet som är extra billig. Det går EJ att avboka eller göra några ändringar på denna typ av bokning. Du blir alltid tillfrågad innan du kan boka ett Zuperdeal-erbjudande.

Ändringar av kundens namn och barns ålder kostar ingenting. Alla ändringar ombesörjs med reservation för tillgången vid ändringstillfället. Om du inte anländer till hotellet/lägenheten på det ankomstdatum som anmälts, eller lämnar hotellet/lägenheten tidigare än beräknat, är det endast möjligt att avboka eller ändra bokningen från och med den tidpunkt då Zleeping Hotels har mottagit din anmälan.

När avbokningen sker kommer beloppet att återbetalas till ditt konto inom 4 bankdagar från dagen för mottagandet av avbokningen.

2. Du ansvarar själv för att pass, ID-kort (om du reser inom Schengen), visum och ev. hälsodeklarationer för dig och dina medresenärer är i ordning. Reseförsäkring för dig och ditt sällskap är ditt ansvar. Vi rekommenderar dig att teckna en reseförsäkring.

3. Specific market issue. Some hotels and accommodation providers negotiate their availability quotas and/or low rates based on client's specific markets. In case a booking is affected by this issue, extra cost or hotel change could occur and clients will be always informed before check in. Client will have the possibility of cancelling at no extra cost.

4. Du måste garantera att du är minst 18 år gammal.

5. Klassificering

5.a) Hotellklassificeringen för hotell används för att visa totalkvalitet, servicenivå, standard på mat och ett urval av de faciliteter som är tillgängliga på de olika platserna. Klassificeringarna i varje land varierar beroende på de speciella krav som är etablerade i landet. En officiell klassificering finns i varje land.

5.b) Klassificeringen för lägenheter används för att symbolisera en totalkvalitet, servicenivå, standard på mat och ett urval av de faciliteter som är tillgängliga på de olika platserna. Klassificeringarna i varje land varierar beroende på de speciella krav som är etablerade i landet. Översikten nedan kommer att ge en generell förståelse för vad som kan förväntas av varje kategori.

Zleeping Hotels speciella klassificering:
2 stjärnor: Varierar mellan ett litet till ett medelstort komplex som erbjuder en basservice.
3 stjärnor: Mellanklass.
4 stjärnor: Högre medelklass med många faciliteter.
5 stjärnor: Den högsta standard Zleeping Hotels kan erbjuda.

Zleeping Hotels symbol för hotell med Miljöprogram ges till hotell som upprättat ett miljöprogram i enlighet med landets regler och lagstiftning.

5. De rumstyper Zleeping Hotels använder sig av är följande;

Enkelrum: Innefattar en eller två enkelsängar. Passande för en person. Badrum med toalett och WC, om ej annat anges i hotellbeskrivningen.

Dubbelrum: Innefattar en dubbelsäng eller två enkelsängar i samma rum. Passande för två personer. Extra bädd i dubbelrum för barn i åldern 2-11 år. Badrum med toalett och WC, om ej annat anges i hotellbeskrivningen.

Trebäddsrum: Innefattar dubbelrumsstandard samt extra säng för en vuxen person.

6. De rumstyper Zleeping Hotels använder sig av är följande;

Enkelrum: Innefattar en enkelsäng. Passande för en person. Badrum med toalett och WC, om ej annat anges i hotellbeskrivningen.

Dubbelrum: Innefattar en dubbelsäng eller två enkelsängar i samma rum. Passande för två personer. Extra bädd i dubbelrum för barn i åldern 2-11 år. Badrum med toalett och WC, om ej annat anges i hotellbeskrivningen.

Trebäddsrum: Innefattar dubbelrumsstandard samt extra säng för en vuxen person.

I USA har de flesta rum två sängar (135-160 cm/säng) eller en bred säng (grand lit). I rum för tre till fyra personer ingår vanligtvis två breda sängar, personerna delar då säng. Vissa hotell erbjuder extrasäng mot tillägg (bokas och betalas på plats).

Flerbäddsrum finns på en del av våra enklare hotellalternativ/härbärgen. Detta innebär att man bor tillsammans med andra gäster i rum eller sovsalar med olika antal sängar. Vissa av dessa rum har dusch/WC och andra har gemensam dusch/WC i korridoren.

Lägenhet,1 rum (Studio): Lägenhet med kombinerat vardags- och sovrum. Kök/barkök med kokmöjligheter och kylskåp. Badrum med toalett, dusch och WC.

Lägenhet,2 rum: Lägenhet med separat sovrum, vardagsrum, badrum, kök med kokmöjligheter och kylskåp. (2 ordinarie sängar)

Lägenhet, 3 rum: Lägenhet med två separata sovrum, vardagsrum, badrum, kök med kokmöjligheter och kylskåp.( 4 ordinarie sängar )

Balkong eller terrass: Enligt information för respektive hotell/lägenhet.

Barnsäng: Passande för barn under 2 år. Barnsäng för barn under 2 år: avgiften betalas på plats av gästen.

Övrigt: Innan du lämnar hotellet måste Du betala för eventuella extra utgifter såsom, telefon, minibar, kemtvätt etc.

7. Zleeping Hotels rekommenderar inget speciellt hotell. Normal aktsamhet har iakttagits för att säkerställa att innehållet på denna Internetsida är korrekt. Observera dock att ändringar kan ske när som helst och utan förvarning. Denna internetsida är publicerad i god tro men Zleeping Hotels kan som researrangör inte kontrollera exakt all information som kommer direkt från hotellen och därmed inte heller ansvara för eventuella felaktigheter som kan uppstå på sidan.

8. Om Zleeping Hotels inte kan bekräfta det bokade hotellet skickas ett e-postmeddelande till dig med information om eventuella ändringar.

9. En bokning/reservation kräver att beställaren genomför bokningen med ett fullständigt och autentiskt namn. Zleeping Hotels förbehåller sig rätten att upphäva bokningar genomförda med fabricerade namn, ofullständiga namn samt namn som tillhör främmande part.

När Du genomför eller beställer en bokning betraktas detta som ett erbjudande från Din sida, att betala för hotell- eller lägenhetsboende baserat på de bokningsvillkor som gäller vid bokningstillfället. Avtal mellan dig och Zleeping Hotels har inte kommit till stånd förrän Zleeping Hotels a) utfärdar ett bokningsnummer b) utfärdar en bokningsbekräftelse via e-mail; och c) erhåller full betalning.

10. Dessa regler gäller för alla bokningar, oavsett om de är gjorda via Zleeping Hotels hemsida eller på annat sätt med Zleeping Hotels. All korrespondens skall sändas till e-mailadresser som återfinns på Zleeping Hotels webbplats.

11. Zleeping Hotels agerar som en researrangör.

12. Zleeping Hotels är inte ansvarig för fel eller förseningar som kan uppkomma vid fullgörandet av skyldigheter och som är en direkt eller indirekt följd av orsaker eller omständigheter som ligger utanför dess omedelbara kontroll. Utan att begränsa det generella i det ovan skrivna, skall följande betraktas som sådana omständigheter: Naturkatastrofer, fientliga utbrott (krig), våldsamma upplopp, civila oroligheter, terrorism, revolutioner, myndighetsageranden ( innefattande men inte begränsat till, vägran eller hävande av licens eller någon form av samtycke ), bränder, översvämningar, explosioner, dimma eller dåligt väder, avbrott eller fel/brister i tillhandahållandet av allmänna nyttigheter ( innefattande men inte begränsat till, el, gas, vatten eller telekommunikation ), hotellrenoveringar, strejker, lockouter, bojkotter, embargon eller blockader.

13. Även om Zleeping Hotels iakttar normal aktsamhet för att säkerställa att de publicerade beskrivningarna är korrekta så är Zleeping Hotels bara en researrangör och äger eller driver inte hotell. Zleeping Hotels reserverar sig för fel eller utelämnad information som kan uppkomma i hotellbeskrivningarna på internetsidan och kan ej göras ansvarigt för detta. Zleeping Hotels förbehåller sig rätten att ändra Din bokning till ett likvärdigt hotell om så skulle behövas. Skulle en sådan situation uppstå kommer Zleeping Hotels att meddela Dig om detta så snabbt som möjligt efter det att ändringen är genomförd. Ingen kompensation utbetalas om detta skulle inträffa. Du kan däremot tacka nej till erbjudandet utan att någon extra avgift påförs. Vid extrema förhållanden kan Zleeping Hotels bli tvungen att annullera Din bokning. Du blir då meddelad så fort som möjligt och Dina pengar betalas tillbaka. I alla händelser så är Zleeping Hotels ansvar begränsat till det högre priset av a)1000 Euro eller b) tre gånger värdet på bokningen med Zleeping Hotels.

14. Vid klagomål eller reklamationer angående en bokningstjänst måste Du underrätta Zleeping Hotels skriftligt eller via e-mail så fort som möjligt. Alla klagomål och reklamationer angående hotellet ska tas upp med hotellets direktion så tidigt som möjligt under Din vistelse. Om det inte löser sig på plats skall Du meddela Zleeping Hotels skriftligen när Du kommit hem. Du måste få med dig en skriftlig redogörelse från det berörda hotellet där det framgår att Du haft ett klagomål som inte kunde lösas på plats med hotellet.

15. Vårt sekretessåtagande ” Privacy Statement” är infogat i dessa villkor.

16. Tvist avseende din bokning avgörs enligt Liechtensteins lagar och faller under rättskipningssystemet i Liechtenstein. Din bokningsbekräftelse samt dessa villkor utgör hela avtalet mellan Zleeping Hotels och Dig.

Du godkänner härmed att Du inte har baserat Din bokning på någon information som inte uttryckligen ingår i dessa villkor.

Utöver det som avtalas i dessa bokningsvillkor så kvarstår Dina lagstadgade rättigheter.

17. Lokal turistskatt: Vissa länder, städer och byar har valt att införa en lokal turistskatt. Desvärrre kan inte Zleeping Hotels inkludera detta i sitt pris, skatten betalas direkt på plats till hotellet. Om detta skulle vara fallet så får ni den informationen av Zleepng Hotels på hotellvouchern som sänds till er, efter att bokningen är betald.Zleeping Hotels All Rights Reserved.


Cookies

Cookies är textfiler med information som lagras på din dator när du besöker vår webbplats. Syftet med att filen skapas och lagras är att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner på sidan, såsom shoppingkorg, val av valuta och språk. Detta för att hotellportalens funktioner skall fungera optimalt och för att förbättra webbplatsen för dig som besökare.

Cookies används INTE för att spåra ditt beteende när du besöker Zleeping Hotels webbsida.

Läs mer om Cookies och hur de används >>

Samtycke till cookies enligt lag

Samtliga besökare på en webbplats som använder cookies ska få tillgång till information om att webbplatsen innehåller cookies, enligt lagen om elektronisk kommunikation. Användaren ska också få information om vad ändamålet är och hur man kan välja bort att cookies används.

Vad är cookies?

Zleeping Hotels använder i första hand en typ av cookies som sparas och ligger kvar på din dator efter att du lämnat Zleeping Hotels webbplats. När du sedan återbesöker sidan används den till exempel vid funktioner som talar om vad som är nytt sedan du senast besökte webbplatsen samt vid val av språk och valuta. Cookien har ett utgångsdatum och när detta passerats raderas cookien automatiskt när du återkommer till hotellportalen.

Zleeping Hotels använder även cookies som saknar utgångsdatum och enbart lagras temporärt i din dators minne under tiden du är inne på Zleeping Hotels sida. Dessa cookies raderas alltid från din dators minne samtidigt som du stänger ner din webbläsare.

Vad gör cookies?

Med hjälp av cookies kan webbplatsen konstatera att du är inloggad och du slipper därigenom använda användarnamn och lösen för varje ny undersida du besöker på hotellportalen. En cookie hjälper dessutom webbplatsen hålla reda på vilka hotellrum du har lagt i din varukorg. Cookien används också när du som användare själv vill skräddarsy Zleeping Hotels webbplats efter dina personliga preferenser, såsom vid val av språk och valuta.

Klarar jag mig utan cookies?

Om du som besökare på webbplatsen inte accepterar att Zleeping Hotels använder cookies har du fri möjlighet att stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar. Via dessa inställningar kan du även se till att du får en varning varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator.

Väljer du att inte acceptera cookies kommer inga cookies att lagras, men du kommer inte heller kunna använda vissa funktioner och inte få tillgång till alla sidor på Zleeping Hotels webbplats. Det kan i vissa fall även bli problematiskt att beställa hotellrum.

Din voucher

Din kundvagn är tom.
Din voucher

Följ oss

Facebook

Twitter

Följ oss
Tel +46 852509593 • E-mail info@zleepinghotels.com
www.zleepinghotels.se • www.facebook.com/zleepinghotels.se

Observera att din kundvagn kommer att tömmas kl . De reservationer du gjort kommer att avbokas och annat innehåll i kundvagnen tas bort om du inte gör klart beställningen.

Fortsätt till kassan
Välj språk
Välj valuta